Ben jij het zelf ook zo zat om je hond(en) thuis te wassen en wil je daarbij geen smerige badkamer achterlaten? Of weet je niet zo goed hoe het moet. Dan komt Carwash Easy and GO met de ideale oplossing vanaf 1 euro: De Digit Dogwash!

Hoe was ik mijn hond?

De meeste mensen vragen zich af, hoe was je een hond, hoe vaak was je een hond en waarmee was je een hond. Een hond kan je absoluut niet wassen met bijvoorbeeld babyshampoo, Badedas of Zwitsal. Dit tast de huid en de haren ernstig aan. De Digit Dogwash is speciaal ontworpen voor de hondenbezitter, om op een makkelijk manier de hond te wassen. Iedereen kent het probleem van het wassen van de hond. Met de producten die er tegenwoordig in de markt zijn mogen honden zeker iedere twee weken gewassen worden. Deze hondenshampoos en conditioners zijn speciaal samengesteld dat ze de vetlaag van de hondenhuid en vacht niet aantasten en zitten uiteraard ook in onze Digit Dogwash. Honden rollen vaak dagelijks door hondenpoep, dode dieren of springen in de meest smerige sloten. Dan is het natuurlijk wel zo fris om je hond even te wassen. Hondenbezitters wassen op dit ogenblik op de volgende manieren hun hond:

  • In de badkamer
  • In de tuin
  • Bij de trimsalon
  • In de Digit Dogwash

In de badkamer

Je kan je hond wassen in de badkamer. Calculeer hiervoor een halve dag in, want de badkamer is dan vervolgens zo smerig dat deze ook een grondige schoonmaakbeurt kan gebruiken!!

In de tuin

Je kan je hond wassen in je eigen tuin. Dit kan voornamelijk alleen in de zomer, omdat je zelf ook in een zwembroek moet staan!

Bij de trimsalon

Je kan je hond laten wassen bij de trimsalon. Dit is qua kosten een hoge drempel voor veel mensen. Gemiddeld kost dit namelijk zo’n 25 tot 30 euro.

In de Digit Dogwash

De ideale manier om je hond te wassen is de Digit Dogwash. 1 euro geeft je 2 minuten wastijd. Je bepaalt zelf hoe lang en op welke manier je wast. De volgende opties zijn mogelijk in de Digit Dogwash!

  • Reinigen van de Digit Dogwash
  • Shampoo stand
  • Afspoelen met schoon water
  • Vlo en teek preventie
  • Conditioner stand
  • Drogen lage en hoge stand

Reinigen van de Digit Dogwash

De Digit Dogwash biedt jou de mogelijkheid om, voordat je de hond in de hondenwasstraat laat stappen, de open cabine uit te spoelen met een badreiniger. Hierdoor stapt je hond altijd in een schone omgeving. Dit werkt prettig voor jou en is prettig voor je hond. Overigens spoelt de machine zich automatisch schoon na iedere klant.

Shampoo stand

Nadat je de hond in de dogwash hebt laten stappen, kun je kiezen om de hond in te soppen met de hondenshampoo stand. Het water wat uit de sproeikop komt is vermengd met een hondenshampoo zodat je niet meer hoeft te tobben met shampoo flessen etc. Het water en de hondenshampoo dringen goed tot de huid door en alle vuiligheid spoelt lekker uit de hondenvacht. Je kunt de hondenshampoo op je gemak inmasseren, door op de pauze stand te drukken. Op deze manier loopt de tijd en het geld niet door. Zodra je op de knop drukt van ieder willekeurig programma begint het aftellen van de tijd weer.

Afspoelen met schoon water

Om de hondenshampoo weer goed uit hondenvacht te krijgen kies je voor de optie afspoelen met schoon water. Maak je gebruik van een hondenshampoo die je van de dierenarts hebt omdat je hond huidproblemen heeft dan kun je ook gebruik maken van de afspoelen met schoon water stand. Je masseert dan gewoon je eigen hondenshampoo in en spoelt daarna ook deze shampoo er uit.

Conditioner

Gebruik de honden conditioner voor een heerlijk zachte hondenvacht. Het water wat uit de sproeikop komt is ook weer automatisch vermengd met de honden conditioner zodat je ook weer niet hoeft te tobben met een fles. Je kunt de honden conditioner op je gemak inmasseren, door op de pauze stand te drukken. Op deze manier loopt de tijd en het geld niet door. Zodra je op de knop drukt van ieder willekeurig programma begint het aftellen van de tijd weer.

Vlo en teek preventie

Deze stand vermengt het water met een preventief middel tegen vlooien en teken. De ingredi├źnten van dit product doodt dus niet de vlooien en/of teken maar zorgt er wel voor dat ze circa een maand wegblijven. Spoel ook na dit programma de hond goed af met de afspoelen met water stand.

Drogen lage en hoge stand

Na de overheerlijke hondenwasbeurt is het tijd om de hond te drogen. Je kunt kiezen voor een lage of hoge droog stand. De lucht is warm en krachtig waardoor je goed het water uit de vacht van de hond kan blazen. Het is aan te raden om een borstel of kam mee te nemen wat het drogen van de hondenvacht zal versnellen.